A fa látványos felhasználása fürdőszobákban

Egy gyönyörű belső tér kialakítása a színek, textúrák és anyagok közötti varázslatos egyensúly megtalálásáról szól. Reet Helisabeth Karm belsőépítész (RHK Interiors) három jellegzetes Thermory beltéri fa falburkolatot – Kyte, Ignite és Drift – vett kiindulópontnak, és olyan tereket tervezett köréjük, amelyek ízléses megjelenésükkel elbűvölő látványt nyújtanak.

Az Ignite a természetes fa páratlan, erőteljes változata, színében és izgalmas mintázatában egyaránt. Ez a koromfekete préselt felület kiváló hátteret biztosít szinte mindenhez, beleértve a fürdőszoba feltűnő kialakítását is.

A faanyagot a fürdőszobába bevinni nem megszokott, de abszolút lehetséges. A lakberendező célja itt az volt, hogy az Ignite-ot egyfajta váratlan kontextusba helyezze.

Az Ignite mindenképpen merész lakberendezőknek való, akik az átlagosnál izgalmasabb teret keresnek, és a döntés egyértelműen megéri – az Ignite önmagában is egy dizájnelem. Különösen, ha szokatlan helyiségekben és meglepő felületeken használják.

Ezért van az, hogy az olyan egyszerű dolgok, mint a mikrobeton, a mosdók és kádak színes agyagkerámiája, nemkülönben a különleges felületű csaptelepek, mind kihangsúlyozzák ezt az extravagáns, koromfekete faanyagot.

A napjainban nagyon népszerű légies rattan részletek, világítótestek és természetes anyagok, mint például a lenvászon törölközőként, fürdőköpenyként és egyéb textíliaként adják hozzá azt a puhaságot és otthonosságot, amelyre egy fürdőszobának általában szüksége van ahhoz, hogy fontos élettér legyen, ne pedig egy egészségügyi helyiség.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *