LENYŰGÖZŐ VALÓDI FA FALBURKOLAT ÉVTIZEDEKIG TARTÓ KORHADÁSMENTESSÉGGEL

thermory-logo-t ikon

A Thermory tökéletes hőkezelt fa falburkolatai tartós, stabil és hibátlan felülettel

A valódi fa egyedülállóan hangulatos és gyönyörű textúrájú anyag, amely erős esztétikai üzenetet hordoz. A Thermory a fa falburkolatok széles választékát kínálja különféle profilokkal és felületkezeléssel.

A fa sokoldalú építőanyag, amellyel nem csak az épületek homlokzata díszíthető, viszont mindenütt otthonos hangulatot teremt – elegáns, szemet gyönyörködtető és funkcionális, ugyanakkor időjárásálló a legzordabb éghajlati viszonyok között is. Bel- és kültéri falburkolótermékeink között megtalálhatók a természetes feldolgozású anyagok is, melyek természetbarát, vízbázisú festékkel bevont lapokként kerülnek forgalomba.

Fa falburkolataink hőkezelésen esnek át, ami páratlan tartósságot és méretstabilitást biztosít, nemcsak a felületen, hanem a fa teljes anyagában egészen a legbelső rostokig. A hőkezelési folyamatban csak hő és gőz használatával dolgozunk, így termékeink környezetbarát alternatívát jelentenek a trópusi keményfák és a vegyszeres felületkezelésű anyagok mellett.

A hőkezelt fa falburkolat előnyei:

null

VALÓDI FA TERMÉKEK

Termékeink 100%-ban valódi fából készülnek
null

FENNTARTHATÓ

Fenntartható erdőkből származó fa vegyszermentes hőkezeléssel
null

HŐKEZELT

A faanyag tartósabbá válik, nedvességtartalma csökken
null

REJTETT RÖGZÍTÉS

Sima felületű megjelenés, látható csavarok nélkül
null

HOSSZTOLDOTT

A minimális vágási veszteséggel költséget takarít meg
null

KÖRNYEZETBARÁT

Elkötelezettség a környezetvédelem mellett
null

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

Innovatív és egyszerű rögzítési módszerek

BENCHMARK THERMOWOOD KŐRIS

Időtálló fa falburkolat páratlan stabilitással
A Thermory Benchmark kőris falburkolat egyesíti magában a valódi fa páratlan látványát, a kivételes tartósságot, a tökéletes felületi csiszolást és a falburkolóanyag egyszerű telepíthetőségét. A Benchmark thermowood kőris falburkolattal falai garantáltan jól védettek és csodás látványt nyújtanak.

BENCHMARK THERMOWOOD FENYŐ

Valódi fa falburkolat, amire a falai már régóta vágynak  
Hangsúlyozza falait a Thermory tartós és meglepően könnyen telepíthető Benchmark fenyő falburkolatával, amely évtizedekig tartó korhadásmentességgel, páratlan méretstabilitással és természetesen szépségű, jellegzetes csomókkal rendelkezik.

A Thermory thermowood fenyő faanyagainkat Nordic Swan Ecolabel címkével ellátva kínáljuk. Ezzel a tanúsítvánnyal ellátott faanyag felelősségteljesen kezelt erdőkből származik, vegyszermentes és kültéri körülmények között is nagyfokú tartósságot biztosít.

BENCHMARK THERMOWOOD RADIATA FENYŐ

Hőkezelt radiata-fenyő – csodálatos külső és tartósság
Radiata fenyőnk csomómentes és hőkezelt, emellett tartós és mérettartó. Az ideális falburkolóanyag, mellyel a felület természetes módon gyönyörű, elegáns és nem utolsó sorban könnyen telepíthető.

BENCHMARK THERMOWOOD LUCFENYŐ

Magasfokú tartósságú falburkolat természetes szépséggel kombinálva

A Benchmark thermowood lucfenyő falburkolataink azt a puhafa megoldást kínálják, melyek kiemelten tartósak, de megtartva a fa eredeti jellemzőit is, mint a rusztikus csomók és a világos színek.

A Benchmark thermowood lucfenyő termékeinket Nordic Swan Ecolabel címkével ellátva kínáljuk, mely garantálja, hogy faanyagaink felelős erdőgazdálkodásból származnak, vegyszermentesek és kültéri környezetben is tartósak.

BENCHMARK THERMOWOOD VÖRÖS TÖLGY

Exkluzív keményfa eredendő szépséggel és kifinomultsággal
Vonzó vöröses-barna falburkolatainkat azoknak a vásárlóinknak kínáljuk, akik a legjobb minőséget és stílust keresik.

A faanyag felületén megjelenő finom sugarak egyedi és jellegzetes megjelenést kölcsönöznek, a valódi fa esztétikát és a páratlan szépséget, amelyhez más anyag nem fogható.

REBEL SOROZAT

Zabolátlan kifinomultság – a külső amit akar, a stabilitás amire szüksége van

Amennyiben Ön a határokat feszegető, nagy ötletekkel rendelkező szabadgondolkodó, aki maradandó értéket hagy örökül, olyat amiről mások csak álmodhatnak, akkor itt az alkalom, hogy ezt megvalósítsa és nem a jól bejáratott ösvényeken haladva. Ha Ön az a fajta ember, aki széttépi a térképet, és szenvedéllyel követi az álmait, akkor itt az idő, legyen más! Legyen bátor, engedje szabadjára a fantáziáját, és válasszon olyan megoldást a Rebel sorozatunkból, amely az Ön egyedi karakterét formálja meg otthonában vagy irodájában.

IGNITE THERMOWOOD LUCFENYŐ

Egy ősi falburkolás tradíció megbízhatósággal és modern kivitelezéssel
Több száz évvel ezelőtt japán famunkások fedezték fel, hogy a fa felületének elszenesítésével, a faanyag tartósabbá válik. Ez az eljárás a yakisugi, mely kivételes megjelenést és ellenállást ad a fának. Az Ignite sorozat faanyagai ezt az elbűvölő külsőt kombinálják a superior tartóssággal és erővel, nemcsak a felületen, de az anyag teljes egészében is. Ami mássá teszi, mint az elszenesített faanyagot, az a tiszta, folt- és szénpor mentes felület, így csak a látvány és a tartósság marad, mely alkalmassá teszi falburkolatainkat mind beltéri, mind kültéri felhasználásra.

Az Ingite falburkolólapok karbantartása sokkal hosszabb időszakonként szükséges, mint az elszenesített felületű burkolatoké. Az Ignite 5 burkolatot 5 évente, az Ignite 7 burkolatot 7 évente ajánlott kezelni.

KODIAK THERMOWOOD LUCFENYŐ

Robosztus, mégis kifinomult lucfenyő falburkolat
A Kodiak lucfenyő falburkolat egyesíti a vadon durva textúráját a szakértői hőkezeléssel és az aprólékos marási eljárásokkal. Minden egyes deszkát hőkezelünk, így olyan környezetbarát termékeket kapunk, amelyek természetes szépségükkel generációkon át tartósak maradnak. A fényűzően széles deszkáknak köszönhetően a Kodiak falburkolataival kevesebb az illesztés, amely tiszta, modern megjelenést biztosít, és gyorsabb beépítést tesz lehetővé.

A Kodiak thermowood lucfenyőnket az Nordic Swan Ecolabel címkével kínáljuk, mely biztosítja, hogy a faanyag felelősen kezelt erdőkből származik, vegyszermentes és kiemelkedően tartós kültéri körülmények között is.

VIVID SOROZAT

Kiváló ellenállás a korhadással és az időjárás-változásokkal szemben

A Thermory Vivid festett burkolatai olyan kiváló minőségű megoldást kínálnak, amellyel bármely épületnek különleges külsőt adhat. A lucfenyő és fenyő termékek intenzív hőkezelési eljáráson mennek keresztül, amelyben kizárólag hő és gőz felhasználásával biztosítják a kivételes stabilitást és tartósságot.

A könnyű, könnyen felszerelhető deszkáknál csiszolással emelik ki azok természetes mintázatát. Az időtálló felület érdekében a fát, vízbázisú festékkel vonják be, mely nemcsak környezetbarát, hanem a legzordabb éghajlaton is tesztelt.

VIVID SILVERED THERMOWOOD FENYŐ ÉS LUCFENYŐ

Az időjárásnak kitett fa, mely évtizedekik kitart

Amennyiben szereti az időjárásnak kitett, koros fa látványát, akkor a VIVID SILVER a tökéletes választás az Ön számára. A hőkezelt fenyő és lucfenyő faanyagaink csiszolt, előfestett világos- vagy sötét ezüst-szürke színben állnak rendelkezésre. Idővel a fa a festék alatt láthatóvá válik, ahogy a festék kopik és az anyag szürke színbe fordul. A VIVID SILVERED nem igényel különleges karbantartást – csak tisztítania kell néhány évente.

A VIVID TRANSCULENT THERMOWOOD FENYŐ ÉS LUCFENYŐ

Kifinomult falburkolat a fa természetes koros látványával
A Vivid Transculent falburkolólapok a tartósságuk és méretstabilitásuk fokozása céljából, egy intenzív hőkezelési folyamaton mennek keresztül. Ezután egy áttetsző felületfestést kapnak, mely kiemeli a fa természetes fényét és mintázatát.

A szükséges karbantartási időtartam a Vivid Transculent termékek esetében körülbelül 7 év, az időjárási feltételektől függően.

VIVID OPAQUE 10 THERMOWOOD LUCFENYŐ

Vivid Opaque falburkolat – szabaduljon el a falaival!

Egyszerűen válassza ki a kedvelt színt,profilt, és alkossa meg egyedülálló vonzerejű falait.

A hőkezelt Vivid Opaque falburkolólapok vízálló festékkel bevont felületüknek köszönhetően, a karbantartási időszakot körülbelül 10 évre hosszabbítják meg, mely természetesen az időjárás körülményeitől függően változhat. A Vivid Opaque termékek elérhetők látható és rejtett rögzítéssel is.

DESIGNER SOROZAT

Szimmetrikus minták és egyedi vonalak a vonzó geometrikus stílusért, amelyet könnyű felszerelni. 

Az extra különleges megjelenésre vágyók számára a Designer sorozatunk lehet az ideális falburkolóanyag. A Thermory Designer Sorozat tartós, hőkezelt kőrisből készült és szemet gyönyörködtető geometriai mintákba rendezett termékeivel teljesen átalakíthatja bármely helyiség stílusát és hangulatát. Ráadásul mindent megtettünk annak érdekében, hogy a sorozat minden terméke könnyen felszerelhető legyen.

STRIPES

Bordázott falburkolat, melyet gyerekjáték beépíteni
A Stripes sorozat stílusos, nyitott megjelenést kölcsönöz a falaknak, miközben a zárt kötésű burkolatok időjárásvédelmét és egyszerű szerelhetőségét is biztosítja. Ez az egyedi, belső és külső használatra egyaránt alkalmas falburkolatsorozat, a lamellás falburkolatok megjelenését biztosítja, a burkolat bordáiba festett fekete csíkok árnyhatásának köszönhetően.

THERMORY KŐRIS ZSINDELY PANELEK

Adjon időtálló elegáns textúrát falainak!
A Thermory zsindelyek választása, fűrészelt felületükkel, divatos módja annak, hogy textúrát adjon a belső vagy külső falaknak. Az intenzív hőkezelési folyamat növeli a fa méretstabilitását és tartósságát, miközben kiemeli annak természetes szépségét. Mint minden Thermory termék, kezeletlenül hagyva a zsindelyek idővel természetesen szürkülni fognak, egyedülállóan elegáns tónust kölcsönözve a designnak.

Válasszon egyedi zsindelyeket vagy zsindelypaneleket a falburkolatához. Az S2-E zsindelyek könnyen felszerelhetők a PaCS® rögzítési rendszer segítségével, komplex esztétikai megoldást kínálnak. Az S2BBME és S2-BBMS zsindelypaneleket balti nyírfa rétegelt lemezzel és páraáteresztő fóliával együtt kínáljuk. Ezek a panelek nútos illesztéssel rendelkeznek, így könnyedén rögzíthetők gerendákra vagy sík felületekre. Mindkét kivitel egysíkú és lépcsőzetes változatban is kapható.

Találja meg elképzelését képes galériánkban

Miért a hőkezelt fa?

null
A Thermory hőkezelt fa falburkolók a legmegbízhatóbb megoldást kínálják, amennyiben Ön tartós, mérettartó faanyagot keres kültéri felhasználásra.
null
A hőkezelés magas hőmérsékleten szerkezeti változásokat idéz elő a fában, mellyel az anyag tartósabbá válik és ellenállóbb lesz az időjárás hatásaival szemben.
null
A hőkezelt fa mérettartó és nedvességtartalma is alacsonyabb, így kültéri felhasználásra ideális választás.
null
A hőkezelés csodás sötét tónust ad a fának.
null
Emellett javítja a faanyag hang- és hőszigetelő képességét.
null
A hozzáadott stabilitás hőkezelt fánál azt jelenti, hogy a festett felületű falburkolatokon a festés tovább tart, a karbantartási időszak pedig kitolódik.

A MINŐSÉG, A TARTÓSSÁG ÉS A FENNTARTHATÓSÁG KIEMELTEN FONTOS SZÁMUNKRA A THERMORY-NÁL

Nyersanyagainkat nagy gondossággal szerezzük be, hogy megóvjuk az erdőket, és páratlan termékeket biztosítsunk partnereink számára. Faanyagunk minősége pedig megfelel a legmagasabb iparági besorolási szabványokat, ezzel hőkezelt falburkolataink a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesznek.

Az intenzív hőkezelt thermowood lucfenyő és fenyő termékeinket az Nordic Swan Ecolabel címkével ellátva kínáljuk. Így, amennyiben ezzel a tanúsítvánnyal rendelkező termékeket vásárol, felelősségteljesebb felhasználóvá válik és ezáltal óvja a természetet is.

A Thermory hőkezelt termékeit a CATAS tesztelte és értékelte a magas tartóssági osztályba sorolással:

null
Thermory Kőris és Lucfenyő – 1. osztályú, legmagasabb tartóssági besorolás (+25év )
null
Thermory Fenyő – 2. osztályú, magas tartóssági besorolás ( +15 év )

A prémium termékek megérdemlik a legjobb telepítési megoldásokat

A mi – a technika jelenlegi állása szerint – kiemelkedően tartós termékeink gyorsan és könnyen telepíthetők. Innovatív telepítési rendszerekkel rendelkezünk, melyek megoldást kínálnak a faipar legelterjedtebb problémáira. És ami a legfontosabb, hogy időt és pénzt takarít meg az Ön számára.

Thermory thermowood falburkolatok karbantartása

A hőkezelt falburkolatok nem igényelnek felületkezelést. Mint minden kezeletlen faanyag, a Thermory termékek is idővel természetes módon ezüst-szürke színt kapnak – ez a folyamat azonnal kezdődik és eltarthat néhány hónaptól, néhány évig is,  az UV sugárzás mértékének függvényében. Bár ez nem változtat a fa tartósságán, az maradandó.

Amennyiben szeretné megóvni a hőkezelt fa színét, az javasoljuk, hogy UV álló olajjal kezelje évente egyszer a felületet.

Előfestett falburkolat

Az előfestett külső burkolattal, homlokzata feltűnő külsőt kap. A hőkezelés megváltoztatja a fa kémiai és fizikai tulajdonságait, ezért a felületkezelés csak esztétikai okokból választható. A festékkel bevont thermowood falburkolólapok esetében kérjük, tartsa be az adott termékre vonatkozó karbantartási előírásokat.

A weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa! A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába! További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás