Bemutatkozik a Thermory Dune – a vad természet érintése

A Thermory belsőépítészeti kollekciója számos érdekes falburkolatot tartalmaz. A kínálat legújabb tagja a Dune, amely egy olyan hőkezelt fenyő falburkolat, ami rusztikus, mégis vonzó és modern bájt kölcsönöz bármely belső térnek.

A Dune a sivatag szellemét idézi, az érdesen koptatott lucfenyő paneleket kombinálja a feltűnő természetes megjelenéssel és érzéssel, mindezt az intenzív hőkezelésnek köszönhető tartóssággal és méretstabilitással.

Ideális választás mind magán, mind közterületi belső falakhoz és mennyezetekhez, ahol modern fafelületre van szükség. A kompromisszumok nélküli, meleg, természetes bájjal rendelkező stílusos Dune beltéri falburkolatok egyedi textúrával és megjelenéssel rendelkeznek, köszönhetően az érdes dombornyomott mintázatnak, amely azonnal a szabadba repíti Önt.

A Dune falburkolólapokat könnyű felszerelni, a profil pedig lehetővé teszi a rejtett, látható csavarok nélküli beépítést. A táblák függőlegesen és vízszintesen is felszerelhetők.

A Dune falburkolatok előnyei a beltéri tervezésben

Gyors és egyszerű

A fa könnyen megmunkálható anyag. Különösen, ha hőkezelt, könnyű és könnyen felszerelhető rejtett rögzítéssel.

Jót tesz a környezetnek

A faanyag sokkal kisebb ökolábnyomot hagy maga után, mint például a tégla vagy a beton. Beltéri használat esetén pedig számos egészségügyi előnnyel is jár a teret használók számára.

Hosszú élettartamú

A faanyag tartós, és hosszú ideig jól mutat a belső térben. Még az olyan nagy forgalmú helyiségekben is, mint az irodák, iskolák és más középületek.

Kellemes látvány

Számos fafajta létezik, mindegyiknek megvan a maga bája, és számos lehetséges felületkezeléssel még egyedibb megoldásokat lehet létrehozni, például a Dune rusztikus dombornyomásával.

Fenntartható módon, vegyszerek nélkül

A Dune alapanyaga a hőkezelt lucfenyő. A burkolat gyártása ökológiai hőkezelési eljárással történik, amelyhez kizárólag hőt és gőzt használnak. Ezáltal a lucfenyő deszkák természetesen időjárásállóak, rendkívül mérettartóak, gyantamentesek és biztonságosak beltéri használatra, mivel az eljárás során egyáltalán nem használnak vegyszereket.

A hőkezelt lucfenyő az 1. tartóssági osztályba tartozik (több mint 25 éves védettség korhadás ellen). A hőkezelt lucfenyőt Nordic Swan ökocímkével kínáljuk, amely tanúsítja, hogy a fa felelősen kezelt erdőkből származik, vegyszermentes és kültéri használat esetén is rendkívül tartós.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *