Engedje szabadjára kreativitását, használja ki a Thermory keverhető és illeszthető profilok játékosságát

A fa falburkolat kiválasztása, elképzelése megvalósításához egy nagy döntés, így a rendelkezésre álló lehetőségek miatt mindig több a kérdés, mint a válasz. Kétségtelen, hogy a fafelületek vonzó, klasszikus megjelenést biztosítanak – használata jól bevált eredményt biztosít, amely már kiállta az idők próbáját, és bár egyszerűségében szép, ritkán okoz meglepetést. Ez teszi a faanyagot könnyű és viszonylag biztonságos választássá.

Többek között a Thermorynál a hagyományos, tiszta esztétikájú, standard Benchmark termékeket támogatjuk, de időről időre szeretjük felrázni a dolgokat. Csak azért, mert a természetes fa klasszikus megjelenésű, nem feltétlenül kell, hogy az megszokott és ötlettelen legyen. Nem félünk megtörni a formát, hogy egy kis csavarral kiegészítsük a faburkolatok klasszikus megjelenését – néha jó merésznek lenni és valami egyedit alkotni.

A Thermory kombinálható, illeszthető profilok választékát kínálja, amelyek segítségével szabadjára engedheti kreativitását, és olyan egyedi megjelenést hozhat létre mely az ön ízlését tükrözi, így megtervezheti saját összefüggő falburkolat mintáját a számos szélességben és vastagságban egymást kiegészítő profilok széles választékának felhasználásával. Vagy talán inkább egy szerényebb megjelenés mellett döntene, és beérné két profilból álló készlettel? Éppen elég, hogy egy kicsit feldobja a dolgokat? Bárhogy is legyen, mi gondoskodunk róla.

Itt az ideje, hogy kreatív legyen, és a szemet gyönyörködtető eredmény elérése érdekében kombinálja és illessze a rendelkezésre álló profilokat, mélységet adva így a homlokzatnak, ahogy a változó fényviszonyok gyönyörű árnyékjátékot hoznak létre a felületén. A profilokat függőlegesen csavarokkal vagy szögekkel lehet felszerelni, és a választott profil függvényében élhet a rejtett vagy látható rögzítéssel is.

Töltse le a Thermory profilokat bemutató anyagunkat, és tekintse meg D4, UYS10 és Z profiljainkat, amelyeket kombinálhat és illeszthet, illetve választhat a hőkezelt, vegyszermentes kőris vagy fenyő között. Minden fatermékünk elegánsan öregszik, így épülete évek alatt gyönyörű szürkés, természetes tónust kap, miközben az anyag megőrzi időjárásálló tulajdonságait. Amennyiben a natúr megjelenést kedveli – a Thermory kőris gazdag csokoládébarnájától a Thermory fenyő aranyló mézes árnyalatáiig -, akkor rendszeres UV-védő olajjal történő kezeléssel megőrizhetők ezek a színek.

Bármilyen stílus mellett is dönt, ne feledje, hogy a homlokzat az első dolog, amit az emberek meglátnak, amikor az épületére néznek – ezért gondoskodjon róla, hogy ne felejtsék el egyhamar a látványt.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *