Ignite fa falburkolatok – a Thermory család lázadói

A Thermory gazdag termékcsaládjában az Ignite a legfeltűnőbb. Figyelemfelkeltő külsővel és merész személyiséggel büszkélkedhet, saját, egyedi, szerethető karaktere van. Az biztos, hogy ha a szobában van, akkor észreveszik – így ha beltéri vagy kültéri falburkolatokkal szeretne feltűnést kelteni, akkor nem kell tovább gondolkodni, mi a helyes választás, mint ez a gyönyörű, hőkezelt fa falburkolat.

Nagyra értékeli az újrahasznosított faanyagot, és megérti, hogy miért szeretik olyan sokan, de mégis úgy érzi, hogy ez nem Önnek való? Talán valami különleges, nem hagyományos megjelenésre vágyik a falburkolatát illetően. A Shou Sugi Ban egy japán művészet, amelynek lényege a fa égetése, annak megőrzése érdekében. Miközben ez lenyűgöző eredménnyel jár, a fa könnyen befoltosodhat és morzsolódhat – ami messze nem ideális, akár a beltéri, akár a kültéri használatban.

Az Ignite Thermory fenyő falburkolat úgy néz ki, mint a Shou Sugi Ban fa. Mi azonban szó szerint elhagytuk a fáklyát, hogy teljesen lángmentes eljárással hozzuk azt létre. Tűz helyett tartós, vízbázisú, hosszú élettartamú festéket és hőkezelést alkalmazunk, hogy a fa mérettartó maradjon, ezzel megakadályozva a hőmérséklet-változás okozta zsugorodást vagy tágulást. Ez azt jelenti, hogy nem repedezik meg a festék, illetve nem kell 10 év múlva újra festeni kültéren – bár természetesen megteheti, ha meg akarja őrizni a fa eredeti megjelenését.

Tekintse meg Thermory Ignite hőkezelt fenyő falburkolatunkat!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *