Telepítési rendszerek a Thermory teraszburkolatokhoz

Ha kiválasztotta a tökéletes teraszburkolatot kinti helyéhez – akkor most már csak el kell döntenie, hogyan rögzítheti azokat legjobban a kiválasztott helyen. Két fő telepítési módszert kínálunk, a látható és rejtett lehetőségeket. A Thermory termékekhez több lehetőség is rendelkezésre áll, ezért összeállítottunk egy rövid ismertetőt a különféle rögzítési módokhoz, amelyek közül választhat a teraszburkolatok telepítéséhez.

Rejtett rögzítési mód

A rejtett rögzítés kiváló lehetőséget ad a sima, rendezett felületű teraszburkoláshoz.

PaCS® Grad – Press and Click System Nyomja és Pattintsa a helyére

A Thermory PaCS® Strip egy innovatív rögzítési megoldás előre hornyolt burkolatokkal, amelyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű teraszburkolást látható csavarfejek nélkül, illetve az automatikus igazodást 5 mm-rel a deszkák és az alátámasztó lécek között a jó szellőzés érdekében. A végükön egymáshoz illeszkedő sávok mindegyikéhez hat kapocs tartozik, amelyek lehetővé teszik három tábla oldalirányú rögzítését egyetlen tartólécre úgy, hogy egyszerűen rögzíti a sávokat, majd a helyükre pattintva azokat.

A PaCS Thermory Kőris és Thermory Fenyő teraszburkolatainkat IDE kattintva tekintheti meg!

A becsült felhasználás 7,5 szalagkapocs négyzetméterenként:

A végfelhasználói csomag 30 szalagkapcsot, 4,0 X 30 mm-es rozsdamentes acél csavarokat és egy fúrófejet tartalmaz.

Az alábbi profilokhoz alkalmas:

D45J (kőris, fenyő)

D4J (kőris)

D30sg (fenyő)

T-4 és T-6 klipszek

A Thermory fekete bevonatú rozsdamentes acélból készült T-4 és T-6 kapcsai nagyszerű lehetőséget biztosítanak a vonzó teraszfelületek készítéséhez csavarok nélkül. A T-4 kapcsok 112 mm-es táblákhoz alkalmasak, melyek 4 mm-es helyet hagynak a táblák között, míg a T-6 kapcsok 112 mm-nél szélesebb táblákhoz alkalmasak, és valamivel nagyobb, mint 6 mm-es rést hagynak. A T-4 és T-6 kapcsok alkalmasak a Thermory Kőris padlódeszkázathoz.

Becsült felhasználás 2,5 szalagkapocs méterenként.

A végfelhasználói csomag 500 szalagkapcsot, rozsdamentes acél csavarokat és egy fúrófejet tartalmaz.

Az alábbi profilokhoz alkalmas:

D4 sg2.

PC kapocs

A PC kapcsok 6mm-es rést hagynak a teraszburkolatok között. A PC kapcsok a Thermory Fenyő teraszburkolatokhoz használhatók.

Becsült felhasználás 2,5 szalagkapocs méterenként.

A végfelhasználói csomag 500 kapcsot, rozsdamentes acél csavarokat és egy fúrófejet tartalmaz.

Alkalmas a D4 sg és D30 sg profilokhoz.

A TENI® kapcsok UV-álló és időjárásálló anyagból készülnek, így ideálisak kültéri felhasználásra. A kapcsok egyenletes 6 mm-es teret hagynak a lapok között, 8 mm-es magasságuk pedig biztosítja a terasz alatti hatékony szellőzést. A TENI® kapcsokkal felszerelhető a Thermory Kőris, Thermory Fenyő és Thermory Luc teraszburkolat.

Becsült felhasználás méterenként 2,5 kapocs.

A végfelhasználói doboz 100 kapcsot és rozsdamentes acél csavarokat tartalmaz.

Alkalmas az alábbi profilokhoz:

D31, D32, D34, D38, D41 (kőris)

D33, D34 (fenyő)

D34 (lucfenyő)

Látható rögzítés – csavarok vagy szegek

A csavarok használata egyszerű telepítési lehetőséget jelent. Csavarok használatakor ne felejtsen el távtartót használni, hogy a deszkák között 4-6 mm-es hézag megmaradjon, valamint megfelelő szellőzést biztosítson a körülbelül 5 mm-es résekkel a teraszburkolatok és a teraszburkolat alatti lécek között. Mindig rozsdamentes acél csavarokat használjon.

Tekintse meg a Thermory teraszburkolat telepítési útmutatót, amiben átfogó, részletes utasításokat talál a teraszburkolat telepítéséhez vagy tekintse meg a szerelési útmutató videóinkat a Youtube csatornánkon.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *